محل تبلیغات شما

مروزه افراد تمایل زیادی دارند تا عناصر و نماد‌های طبیعت را در دل دکوراسیون منزل و یا هر فضای داخلی که دوست دارند، جای داده و از آن‌ها بهره ببرند. کفپوش های پی وی سی pvc یکی از انواع کفپوش‌ها بوده که با طرح های متنوع و شبیه چوبش طرفداران زیادی در میان طراحان دکوراسیون و مردم عادی اما آشنا و علاقه‌مند به دکوراسیون پیدا کرده‌است. ما در این مقاله ابتدا در مورد جنس و کیفیت این محصول صحبت کرده و در ادامه به کاربردهای آن در دکوراسیون و… می پردازیم. پس در ابتدا با این سوال شروع خواهیم کرد که….

کفپوش پی وی سی pvc چیست؟

کفپوش پی وی سی یا پلی وینیل کلراید” (Polyvinyl chloride) که با علامت اختصاری (PVC ) نیز شناخته می‌شود، نوعی پلاستیک پرکاربرد است که در ابزار و وسایل مختلف از آن استفاده می‌کنند. به‌طور مثال پنجره و یا لوله‌های pvc یکی از ساده‌ترین واژه‌ها است که همه‌ی ما بارها نام آن‌ها را شنیده‌ایم. کفپوش‌های پی ‌وی ‌سی قیمت مناسبی دارند و به دو شکل تایل و ورقه‌ای برای مصارف مسی و تجاری استفاده می‎‌شوند.

ضخامت آن‌ها معمولاً دو تا سه میلی‌متر بوده و نوع ورزشی کفپوش‌ها تا پنج میلی‌متر ضخامت دارد. این کفپوش‌ برای نصب نیاز به کف‌سازی داشته و با چسب به سطح چسبانده می‌گردد. از نوع دو میلیمتری آن برای اتاق خواب و نوع سه میلیمتری آن، برای اماکن پر رفت‌و‌آمد خانه همچون آشپزخانه، سالن و پذیرایی استفاده می‌کنند. یکی از انواع کفپوش‌های پی و ی سی، طرح چوب است که به دلیل شباهت ظاهری‌اش به پارکت در مدل و رنگ‌های مختلف در بازار عرضه می‌شوند.

کفپوش‌های پی ‌وی ‌سی قیمت مناسبی دارند و به دو شکل تایل و ورقه‌ای برای مصارف مسی و تجاری استفاده می‎‌شوند.

کفپوش‌های پی ‌وی ‌سی قیمت مناسبی دارند و به دو شکل تایل و ورقه‌ای برای مصارف مسی و تجاری استفاده می‎‌شوند.

انواع لایه‌های تشکیل دهنده کفپوش پی وی سی چیست؟

کفپوش‌های PVC از چند لایه تشکیل شده‌اند. این لایه‌ها عبارتند از:

  • لایه پوششی و یا رویه کفپوش

این لایه بی‌رنگ اما شفاف است و مقاومت زیادی در برابر خراش دارد. هرچه ضخامت این آن بیشتر باشد، در مقابل تردد و رفت و آمد کمتر آسیب می‌بیند. اما در نهایت باید گفت ضخامت آن با میکرون‌متر انداره‌گیری می‌گردد.

  • لایه دکور یا روکش پی وی سی

این لایه که در اصطلاح به لایه روکش شهرت دارد، همان لایه‌ای است که با طرح چوب و یا رنگ‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • الایه اصلی کفپوش

این لایه وزن و فشار حاصل از رفت و آمد را تحمل می‌کند. جنس این لایه از PVC نرم و منعطف ساخته شده و در واقع ضخامت کفپوش توسط این قسمت تعیین می‌گردد

 

کفپوش پی وی سی از پرس‌کردن چند لایه تشکیل شده‌ که به صورت خلاصه عبارتند از لایه پوششی یا رویه کفپوش، لایه دکور یا روکش

کفپوش پی وی سی از پرس‌کردن چند لایه تشکیل شده‌ که به صورت خلاصه عبارتند از لایه پوششی یا رویه کفپوش، لایه دکور یا روکش و در نهایت لایه اصلی که وزن و فشار ناشی از رفت و آمد را تحمل کرده و ضخامت کفپوش وابسته به آن است.

مزایا کفپوش پی وی سی چیست؟

کفپوش pvc لایه‌ای محافظ در دو نوع ساده و آجدار دارد. نوع آجدار آن برجستگی‌های بسیار ریزی داشته و از سر خوردن و یا جابه‌جایی اجسام جلوگیری می‌کند. این کفپوش‌ها مزایای بسیار متنوع و خوبی دارد که طراحان دکوراسیون را معمولاً ترغیب می‌کند تا از آن استفاده کنند. مزایایی همچون:

  • قابلیت شست و شوی آسان
  • ضد آب و ضد رطوبت
  • دارای روکش مقاوم در برابر حرارت و اسید
  • دارای خاصیت ضد‌الکتریسیته
  • نگهداری و نظافت آسان
  • زیبایی ظاهر
  • قیمت مناسب در مقایسه با پارکت و لمینت
  • عایق صوتی و حرارتی مناسب
  • متنوع در طرح و رنگ‌های گوناگون
  • نصب راحت و بی‌دردسر
  • مقاوم در برابر ضربه و سایش
  • ضدحریق و ضدلغزش
  • طول عمر بالا، قابل استفاده بین ۱۵ الی ۱۰ سال

 

کفپوش پی وی سی در دهه ۱۹۳۰ اختراع شد اما بعد از جنگ جهانی دوم، در دنیای معماری به عنوان یک عامل موثر در دکوراسیون شناخته شد.

کفپوش پی وی سی در دهه ۱۹۳۰ اختراع شد اما بعد از جنگ جهانی دوم، در دنیای معماری به عنوان یک عامل موثر در دکوراسیون شناخته شد. در دهه ۱۹۵۰ کفپوش PVC، به عنوان یک رقیب بزرگ با سایر کفپوش‌ها شد و همه امتیازها را از آن خود کرد.

معایب کفپوش pvc  چیست؟

در کنار مزایای کفپوش‌های پی وی سی، معایبی هم این محصول داشته که در ادامه به آن اشاره خواهیم‌کرد:

  • غیرطبیعی‌بودن

همان‌طور که قبلاً هم گفته‌شد، این محصولات جنسی پلاستیکی داشته و از نفت و مواد شیمیایی ساخته‌شده‌اند. کفپوش‌های پی وی سی تجزیه‌ناپذیر بوده و به طبیعت باز نمی‌گردند.

  • نور خورشید

کفپوش‌های پی وی سی مانند پارکت‌های چوبی به نور فرابنفش خورشید حساس هستند و در صورتی‌که در مقابل تابش مستقیم آفتاب قرار بگیرند به مرور رنگشان از بین رفته و محو می‌گردند.

یکی دیگر معایب این کفپوش سخت بودن تعمیر آنهاست. این کفپوش را نمی‌توان از روی کف بلند کرد، باید آن را از کف جدا کرده و یک کفپوش دیگر جایگزین نمود.

یکی دیگر معایب این کفپوش سخت بودن تعمیر آنهاست. این کفپوش را نمی‌توان از روی کف بلند کرد، باید آن را از کف جدا کرده و یک کفپوش دیگر جایگزین نمود.

نصب کفپوش‌های پی وی سی چگونه انجام می‌گردد؟

نصب این نوع کفپوش‌ها در چهار مرحله انجام می‌شود.

  • مرحله اول زیرسازی

کف هر فضا معمولاً مرطوب بوده و نیاز به زیرسازی دارد. برای زیرسازی باید ابتدا سیمان، چسب چوب را ترکیب کرده و سپس کمی آب به آن اضافه نمود تا ملات رقیق گردد. غلظت ملات باید به گونه‌ای باشد که بتوان با کاردک پهن آن را در دو جهت عمود برهم کشید و هرگونه پستی و بلندی را از بین برده و سطحی صاف را ایجاد کرد. اگر خلل و فرج‌های سطح عمیق‌تر باشند، باید از ملات ماسه و سیمان کمک گرفت.

گاهی کفپوش‌ها را با فاصله اجرا می‌کنند و بین تایل‌ها را با پروفیل‌های طولی تو پُر از فات سنگین (مانند برنز) پُر می‌کنند.

گاهی کفپوش‌ها را با فاصله اجرا می‌کنند و بین تایل‌ها را با پروفیل‌های طولی تو پُر از فات سنگین (مانند برنز) پُر می‌کنند. این طرح در مواقعی استفاده می‌گردد که نصابان قرار است طرح خاصی را در وسط یا قسمت مشخص شده از کف اجرا کنند. این طراحی نیاز به دقت کافی در مرحله‌ی برش و اجرا دارد تا بعد از مدتی بر اثر تردد از جا کنده و یا شل نشود.

  • مرحله نظافت و نصب کفپوش پی‌وی‌سی

در مرحله‌ی بعدی، کف کار را باید کاملاً از هر گونه آلودگی همچون خاک و چربی و روغن پاک کرد. دقت کنید که زیرسازی انجام شده کاملاً خشک شده‌باشد. پس از نظافت‌ باید نصب کفپوش‌ها را شروع کرد. برای این کار در ابتدا باید از چسب استفاده نمود. بهترین چسب برای نصب، چسب خمیری” است .

. زمان مناسب نصب کفپوش‌ها ، زمانی است که چسب تقریباً خشک شده‌باشد. می‌توان انگشت را به سطح چسب خورده زده و زمان آن را متوجه شد. در ابتدا بخش‌هایی که چسب زده شده را باید در نوبت اول سریع نصب کرد.

چسب فوری بسیار اشتعال‌زا است. بنابراین قبل از اجرا، پنجره‌ها را کاملاً باز کرده تا گاز تصعید شده خارج گردد.

  • مرحله‌ی آخر، قرنیز

در خانه‌هایی که کف آن لمینت و یا کفپوش‌ شده، معمولا ً از قرنیز استفاده می‌کنند. پس از نصب کفپوش یا لمینت دور تا دور خانه یک فضای باز قرار می‌دهند تا تایل‌ها بتوانند منبسط و منقبض گردند. این فضا علاوه بر زشت‌کردن کف، معمولاً محلی برای جمع شدن گرد و خاک هم می‌شود. قرنیزها به عنوان راه چاره می‌تواند به شما کمک کرده و یک کف یکدست و زیبا به شما ارائه دهند.

در خانه‌هایی که کف از جنس سرامیک یا سنگ بوده نیز، با ایجاد یک جدا کننده بین دیوار و کف به کمک قرنیز، جلوه زیباتری می‌توان به خانه بخشید، همچنین برای گوشه‌هایی که بصورت مناسب گچ یا نقاشی نشده‌اند نیز، می‌تواند ایده‌ای مناسب باشد.

رنگ قرنیز را باید با توجه به رنگ کفپوش با دو تا سه درجه اختلاف انتخاب کرد.

رنگ قرنیز را باید با توجه به رنگ کفپوش با دو تا سه درجه اختلاف انتخاب کرد.

سخن آخر

یکی از بخش‌های مهم در دکوراسیون فضاهای مسی و یا تجاری انتخاب کفپوش مناسب است. کفپوش‌های پی وی سی که تحت عنوان وینیل” هم شناخته شده‌اند یکی از انواع آن‌ها بوده که هزینه و قیمت به‌صرفه‌ای داشته و همچنین به دو صورت تایل و ورقه‌ای در بازار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول در گذر زمان کیفیتش بهبود یافته‌است.

مقاومت در برابر پارگی و خط و خش و ضد رطوبت بودن و… که در بالا به ان اشاره شده همگی طراحان داخلی را ترغیب می‌کند که از این محصول در طراحی دکوراسیون استفاده کنند. اما کفپوش‌های وینیل در کنار محاسن فراوانشان دارای معایبی هم هستند که به ان‌ها اشاره کردیم. استادکار” می‌تواند خدمات باکیفیت و متنوعی برای نصب انواع کفپوش‌ها به شما ارائه دهد. نصابان ما قادرند انواع کفپوش‌ها را در خانه و شرکت شما نصب کرده و یک کار تمیز و با کیفیت به شما تحویل دهند.

محاسن و معایب کفپوش pvc نحوه نصب و اجرای آن :

انتخاب لمینت برای ساختمان:

علائم پارکت لمینت علائم پارکت لمینت چیست؟

پی ,کفپوش ,وی ,لایه ,استفاده ,نصب ,پی وی ,وی سی ,و یا ,کفپوش‌های پی ,کرده و ,تجاری استفاده می‎‌شوند ,برای مصارف مسی ,قیمت مناسبی دارند

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات يك دهه شصتي